Gæstebog

Vi er altid glade for at få en hilsen fra jer, som kigger forbi, så skriv gerne i vores gæstebog. Skriv evt. jeres email-adresse eller telefonnumer i jeres hilsen til os, hvis I ønsker, at vi kontakter jer.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores hunde, er det dog bedst, at I sender en email eller ringer til os.

Mobil: 22140895
Email: kennelthisted@gmail.com
Dette indlæg blev udgivet i Skriv en hilsen og tagget , . Bogmærk permalinket.

22 kommentarer til Gæstebog

 1. Mette Madsen skriver:

  Sikke nogen dejlige hunde, vil huske jer når jeg får mulighed for at have hund igen, de er da så dejlige.

 2. Berit hestbech olesen skriver:

  Hejsa vi ville høre om i får hvalpe ,inden jul mvh Berit

 3. Lars Oddersehede Sunesen skriver:

  Kære Lilly og Torben

  Tak for jeres gæstfrihed og varme modtagelse af vores familie og jeres professionelle overdragelsen af Coco.

  Det er en lang tur fra København, men absolut turen værd når I to står i den anden ende med kaffe, kage, en god snak og en masse gode råd.

  Coco trives strålende, vi ser tryghed og udviklingen fra dag til dag, hun er – præcist som i sagde – kvik, glad, energisk og ikke bange for noget som helst.

  Vi snakkes ved !

  Venlige hilsner fra Cornelia, Mathilde, Frederik, Vibeke og Lars, Rungsted

 4. Rikke skriver:

  Kære Lilly og Torben.
  1000 tak for den gode start på det liv i har givet vores nye familiemedlem. Pepper er så sød, nem, rolig og tillidsfuld. Vi har lige fra starten oplevet en stor varme og gæstfrihed hos jer og set hvor meget i gør for at jeres hund og hvalpe skal trives. Det har gjort os trygge ved at overtage Pebber, vi ved vi har fået en super sund hund.
  Tak for billeder i har sendt af ham før vi hentede ham, det har betydet at vi knyttede os til ham inden han overhovedet flyttede ind. Også en stor tak for alle de råd og vejledning vi har fået af jer. Vi kunne ikke ønske os en bedre start på vores liv som hundefamilie, Hvis vi nogensinde skal have nr 2 hund, kommer vi helt sikkert tilbage til jeres dejlige hjemlige kennel.
  Kærlig Hilsen Andrea, Bastian og Rikke

 5. Mathilde skriver:

  Hje jeg ville spørge om i forventer hvalpe sidst i sommeren 2017?

 6. Lilly Nielsen skriver:

  Hej Vibeke
  Vi forventer hvalpe til foråret.

 7. Vibeke skriver:

  Hej

  Jeg vil høre om I har planer om at få hvalpe i sommeren 2017.

  Vh. Vibeke

 8. Bianca Kolding-Sørensen skriver:

  Kære Lilly og Torben.
  Vi har haft hunde af 2 omgange. Det har været golden retriever og langhåret gravhunde. Den sidste vi havde, var en golden retriever. Da vi mistede ham pga. sygdom, havde vi snakket om, at vi ville have en lille hund, som var en kærlig familiehund.
  Vi hentede Milas i starten af december 2014. Han faldt hurtigt til hjemme ved os. Han smelter alles hjerter. Vi har aldrig haft sådan en dejlig og kærlig hund. Vi er startet til hvalpetræning med ham. Han er hurtig til at lære nye ting. Og vores børn elsker at øve tricks med ham. Han kan bla. Sidde, dække, give pote og rulle rundt blot ved håndtegn. Vi har drenge, der går til fodbold, og Milas elsker at spille fodbold indenfor og ude i haven. Han elsker at blive nusset og ligge i sofaen og hygge.
  Man kan mærke på Milas´ sind, at han har fået en rigtig god start hos jer Lilly og Torben. Han er kærlig, legesyg, lærenem, nysgerrig og glad for børn. Vi følte os velkommen i jeres hjem og I var gode til at give os den information, som vi havde brug for. Vi vil gerne sige tusind tak for en rigtig god behandling.

  Mange knus fra familien Kolding-Sørensen og et vov fra Milas

 9. Else Andersen skriver:

  Kære Lilly og Torben
  1000 tak for Viktor. Han er en helt fantastisk hund, der har givet en single som mig… :-)…. vildt meget glæde… hvad skal man med mænd, når man har Viktor… :-)… Der er ingen tvivl om, at Viktor har fået meget kærlighed de første 8 uger af hans liv. Han er en puttetrold, fræk, underkaster sig aldrig andre hunde… ha ha….. Han er fremme i skoene og er ikke bange for andre hunde, som han leget med i stor stil. Han er meget tillidsfuld og virker altid glad. Han er hurtig til at lære. Tænk, at man kan få så stærke følelser for en hund! Viktor gør ikke ret meget – han kan dog godt stå og tigge ved køkkenbordet, fordi jeg som “mor” har lært ham det – ja, det er jo min egen skyld… :-)…. 1000 tak for Jeres indsats. Kan jeg hjælpe Jer på nogen måde, så sig endelig til. Jeg vil altid tale varmt for Jeres Kennel. / Else fra Århus.

 10. Lis Hansen skriver:

  Hej Lilly.
  Jeg vil bare lige fortælle at min Silke som vi har købt hos dig, er en fantastisk hund, hun er sød, dejlig, fræk og meget lydig. Hun besørger næsten alting ude, det har kun smuttet for os et par gange. I dag bliver Silke 10 uger, du var så sød at beholde hende til hun blev 9 uger, fordi vi var på ferie. Jeg kan varmt anbefale folk at købe hund hos dig, for man mærker virkelig at I alle i familien tager jer af hundene. Jeg er lykkelig for at det blev hos jer vi fandt de dejlige små uldtotter. Tak for alle dine gode råd. Vi elsker vores lille Silke, ja man kan slet ikke lade være. Når der kommer folk og ringer på vores dør, siger Silke ingenting, det vil jeg prøve på om vi kan blive ved med, hun er glad når folk kommer ind. Jeg glæder mig til at se, når vi engang skal på udstilling, hvordan hun klarer sig, for hun er så fin, helt hvid, med det sødeste ansigt, ja hun er bare mega dejlig.
  Knus Lis

 11. Hanne skriver:

  Hej Lilly.

  Et stor tillykke med den flotte resultat dig og Capelli fik i Herning, det er nu en rar fornemmelse at står som de sidste 2…flot ..
  Held og lykke fremover med hende..

  Knus Hanne

 12. Hej Lilly, vi glader os til at se dig snart igen i Vejen, håber du haft en dejlig morsdag. knus fra Brigitte

 13. Sarah skriver:

  Hej!
  Jeg er en piger på 13 år, og endelig skal min familie og jeg have en hund.
  Vi syntes det ville passe bedst, hvis vi fik den i starten af sommerferien, dvs i slutningen af Juni måned.
  Hvornår regner I med at få nye hvalpe, for vi syntes at jeres andre hvalpe har set super søde ud!

  – Sarah 🙂

 14. Bente skriver:

  Hej Lilly

  STOR TILLYKKE, med det flotte resultat med Bobo til udstilling i Fredericia i weekenden, så er han på vej til at blive Dansk Champion, det skal nok lykkes.

  KnuZ Bente:-)

 15. Kære Lilly og Torben,
  Sikken udstillingsdag!!
  DE storste lykkeønsker til dig og Terra X. Bliver udstillet en gang om året, er ved plejeforældre – og så gå hen og bliver fra 62 anmeldte cotoner i Fredericia – anden bedste hanhund, ja da skal meget til!!!
  De var så skønt at møde dig igen men nu håber jeg du har fået blod på tanden, og vi se jer oftere i fremtiden. Tønder er formærket ,glader os allerede nu til at møde jer alle igen. Jeg håber du har anmeldt din nye lille pus.
  Mange tak også for dine så søde ord i min gæstebog – forestiller dig, hvor længe vi nu allerede kender os…………….du er blevet en rigtig dejlig veninde.
  knus fra Brigitte og Karsten

 16. Liselotte skriver:

  Hej Lilly & Torben,

  Vi vil meget gerne have hund igen, vi har læst på sagerne og valget er faldet på en Cotton de Ttulear.

  Så vi søger en hvalp, meget gerne have en “dreng” gerne med lidt kulør på.
  Er der nogen mulighed hos jer? Og hvad sælges de for.

  Vi er en familie med børn på 2×13 og 18 år. Min mand arbejder hjemme og jeg på deltid. Så den bliver ikke alene.

  Håber at i kan hjælpe os.

  Venlig hilsen
  Liselotte og familie

 17. Marian Hjermitslev skriver:

  Hej Lilly og Torben

  Vi er en familie fra Hirtshals, som er på udkig efter en hvalp, cotton de tulear.
  Det er første gang vi forhåbentlig, skal være hundeejere. Der er allergi i familien, som også har været den direkte årsag til, at hund hos os kun fandtes på plakater:)
  Vi har siden foråret 2010 kigget på denne dejlige hund.

  Håber at høre fra jer

  hilsen
  Marian og familie

 18. Mette skriver:

  Hej Lilly,

  Ved du om Filuca er med hvalpe nu ?
  Vi håber på at du giver besked, lige så snart du er sikker..;)

  Mange hilsner fra Taia og Mette

 19. sonja tulear skriver:

  Hej Lilly og familie

  Tusind tak for en sød, dejlig og kærlig hund som jeg hentede hos jer for en uge siden, kan virkelig mærke på hunden at den har fået meget omsorg og kærlighed,tak for det,og jeres hjemmeside er supergod
  Hilsen Sonja Tulear

 20. Gunna skriver:

  Hej Lilly.
  Tillykke med hvalpene, de ser rigtig skønne ud, held og lykke med dem.
  Og tillykke med din nye hjemmeside, som er rigtig fin, nem og overskueligt, rigtig fine billeder hundene.
  Knus fra Gunna

 21. Bente skriver:

  Hej Lilly

  Det er bare en kanon flot hjemmeside, du har fået lavet, tillykke med det og stor tillykke med de fine hvalpe, de ser ud til at trive rigtig god.

  Knuz Bente

 22. Gitte skriver:

  Hej Lilly ! Tillykke med din ny hjemmeside , den er bare flot og nem at finde rundt i .
  De er god nok fine Nynne´s hvalpe og en dygtig mor er hun som altid .
  Knus Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *